Hyperintuïtie - tracking - remote viewing

Iedereen maakt het mee. Dingen voelen goed of juist slecht. Het plotseling te binnen schieten van een antwoord. Je schrikt ’s nachts wakker en weet de oplossing voor een probleem. Je maakt een natuurwandeling en uit het niets galmt het antwoord op een vraag waar je al lang mee zit door je hoofd. Je zit wat weg te dromen en de deurbel gaat. Je ‘ziet’ wie het is, nog voordat je open doet. Je staat onder de douche, denkt nergens aan en plotseling zie je glashelder de te volgen weg voor je.
Ondanks dat je een voorwerp of situatie niet kunt zien of ‘weten’, is de informatie erover wel degelijk beschikbaar. Denk daarbij aan het morfogenetische veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akashic records. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie. Je bewuste kan er echter niet zomaar bij.

Sommigen noemen het intuïtie, of hyper intuïtie. Anderen noemen het shamanic seeing of tracking. Weer anderen noemen het (remote) viewing.
We kennen het allemaal en het ‘zien’ of ‘weten’ gebeurt vaak op de meest onverwachte momenten, maar kun je het ook afdwingen? Kun je het leren en beheersen? En zo ja, hoe?

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal vertelt door Bert Janssen, waarin hij antwoord zal geven op al deze vragen en nog veel meer.  Een verhaal gelardeerd met eigen ervaringen en doorspekt met vele fascinerende voorbeelden.

Daarnaast zal hij ook praktische oefeningen aanreiken, die niet alleen je intuïtie aanscherpen, maar die je ook in staat stellen te weten of je het bij het rechte eind hebt of dat je wordt geleid door ‘wishful thinking’.

 

Bert Janssen

bert janssen engelandBert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger en inspirerend spreker-entertainer. Na een studie wiskunde is Bert Janssen tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep. Een ingrijpende gebeurtenis doet Bert Janssen een andere weg inslaan. Hij gaat boeken schrijven en maakt een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben. Bert Janssen reist de wereld over, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper intuïtie. De structuren van zijn vroegere trainingen en opleidingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box aspecten van remote viewing en hyper intuïtie (VastVisions.nl), vormen uiteindelijk samen het fundament van wat Bert Janssen nu is:

Eén van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd. In wervelende en sprankelende performances – gevuld met drama en dreunend dynamiet – maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen.

 

Wanneer: Dinsdag 12 december 2017.

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Entree: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.