Het Zelf

Tijdens deze interactieve lezing door Willem Glaudemans – waarvan het thema is ontleend aan zijn nieuwste Boek van het Zelf, een studie in ontwaken –, laat hij je op de van hem bekende wijze – helder, begrijpelijk en direct praktisch toepasbaar – ontdekken wat je niet bent.
Je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel je persoon of je ego. Als je de vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog wat je wel bent: je Zelf.
Het Zelf is wat blijvend is aan jou, wat jou verbindt met het Grote Geheel.
In een gezamenlijk beleefde studie zul je inzicht krijgen in het voor heel veel mensen ingewikkelde begrip non-dualiteit en daardoor verrijkt huiswaarts keren.


willem glaudemans 2017Willem Glaudemans is geboren in 1954, in Den Bosch en hij is vader van drie kinderen.
In Utrecht Studeerde hij Nederlandse Taal- en Letterkunde, promoveerde hij op een proefschrift over de literatuuropvattingen van Willem Frederik Hermans. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken, o.a. de vertaling van de gnostische en vroeg-christelijke teksten en de Nag Hammadi-Geschriften. Hij voerde ook het eindredacteurschap van de vertaling van Een cursus in wonderen. Door beide grote projecten werd hij bekend.
Na het vertalen ging hij weer zelf schrijven, sprookjes, gedichten en diverse boeken waarbij de Biblos-serie heel succesvol is gebleken en de delen ervan vaak worden herdrukt. Hij ontwikkelde het Talentenspel, dat internationaal zijn weg vindt, en samen met anderen Jong Talent.

De foto is gemaakt door Wilco van Dijen en ontleend aan de website van Willem Glaudemans.

 

 

Wanneer: Dinsdag 7 november 2017

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30uur.

Kosten: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.