Categories:

De Akasha Kronieken.

En de Ontsluiering van je Ziel.

Lezing door Jeannette Bunnik.

Op woensdag 22 maart 2023 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

Het leven is vol uitdagingen, keuzes en moeilijkheden. Contact met de wijsheid van je ziel is daarbij een prachtige richtingwijzer. Via de Akasha Kronieken, ook wel het archief van de Ziel genoemd, is dit contact mogelijk.
Akasha is een Sanskriet begrip dat we terugvinden in vele heilige teksten. Het betekent “grenzeloze ruimte”. Je kunt het zien als een universeel kennisveld waar alle informatie van elke ziel die ooit geleefd heeft is opgeslagen. Het bevat tevens de volmaakte blauwdruk van elke ziel.
De Akasha Kronieken zijn dus een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis door de levens heen ligt opgeslagen. Deze dimensie is overal geheel aanwezig en altijd, waar ook ter wereld volledig toegankelijk voor iedereen wiens verlangen groot genoeg is om zich ermee te verbinden.
De Akasha Kronieken zijn wel vergeleken met een ‘kosmisch internet’. De Akashareader kent als het ware het wachtwoord om je toegang te verlenen tot voor jou relevante informatie.
Zoals gezegd, kan iedereen dit in principe leren. Het zou ook fantastisch zijn en een andere wereld creëren als we allemaal zouden leven vanuit deze liefdesbron die de wijsheid van onze Ziel is.
Uitgangspunt en doel van de Akasha Kronieken is dat we ons optimale zelf op het aardse vlak verwezenlijken. Daarin ligt immers de grootste vervulling, zowel voor onszelf als onze omgeving.
Na jarenlang gewerkt te hebben als psychotherapeute en spiritueel begeleidster is voor Jeannette deze verbinding met onze essentie de meest vruchtbare ingang gebleken voor het begrijpen en oplossen van problemen en vragen op ons levenspad. Ook is het contact met onze ziel een grote bron van vreugde en vervulling.

In deze lezing vertelt Jeannette over de Akasha Kronieken en de rijkdom die ze herbergen. Hoe je in contact treedt met de Kronieken en wat voor soort vragen je kunt stellen. Zij geeft voorbeelden uit haar eigen persoonlijke leven en uit Akasha Readingen die ze aan cliënten geeft.
Ook beschrijft ze de onvoorwaardelijke liefde van waaruit er vanuit deze non-duale dimensie naar ons ‘gekeken’ wordt. Hoe alles klopt, ook al is dat voor onze mind vaak niet te bevatten.
In elke uitdaging of moeilijkheid ligt een uitnodiging of mogelijkheid opgeslagen voor verdere ontsluiering van je ziel. Daarvoor is het belangrijk om werkelijk te incarneren op onze planeet aarde. En zijn we zo geïncarneerd als we denken te zijn?
Zo kan het Licht van je ziel meer en meer door de persoon die je bent heen gaan stralen en ervaar je het leven als een steeds groter geschenk, no matter what.
Tijdens deze avond geeft Jeannette ook een Akashameditatie, om je de sfeer van de Akasha Kronieken zelf te laten proeven.

Jeannette Bunnik (1950) is vorig jaar uit de Randstad naar het Westerkwartier verhuisd.
Ze heeft haar eigen praktijk voor Akasha Readingen en Cursussen.

Ze heeft ook een boek geschreven:

Het Licht van de Ziel
en menselijk lijden
Vanuit het perspectief van de Akasha Kronieken.

Dit boek is tijdens deze avond verkrijgbaar (€ 20,- contant).

De website van Jeannette Bunnik is: www.akasha-praktijk.com

 

Wanneer: woensdag 22 maart 2023
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed