Categories:

Buitenaards leven en Schumann resonantie

Conclusies na 35 jaar klokkenluider

Lezing door Anton Teuben,
op woensdag 10 november 2021 om 19:30 uur in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor deze lezing. U kunt dus gewoon komen.

 

Tijdens deze lezing zal Anton Teuben zijn conclusies uitspreken en universele adviezen geven, gebaseerd op levenslang onderzoek.

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen en klokkenluider (chemtrails, straling, gmo (Genetic Modified Organism, genetisch gemodificeerd organisme), mind control, de rol van de media, enz). Hij beschrijft wat hij heeft ontdekt nationaal en internationaal t.a.v. inter-dimensionaal contact en hoe jij weer controle krijgt over je mind in deze bijzondere periode waarin we nu leven. Een nieuwe wereld manifesteert zich, waar empathie, respect, de waarheid en liefde en compassie de ingrediënten zijn.
Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest en de rol van Nederland hierin. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten, de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar op 10 november a.s. uitleg over geven.

Vanaf 2002 is er aan gewerkt om de bevindingen en opgedane universele kennis publiekelijk te maken met het Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland, waarmee miljoenen mensen wereldwijd zijn bereikt. Dat heeft geleid tot deelname aan de landelijke verkiezing in 2012 met de partij SOPN (Soeverein Onafhankelijke Politieke Partij). Niet om politiek te bedrijven, maar om essentiële informatie en feiten terug te brengen bij de mensheid. Met name het besef hoe we zelf functioneren en welke mogelijkheden er zijn tot zelfherstel door het integreren van de Schumannresonantie (trillingsfrequentie van de aarde), zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…
Universe is magic and love is the key.

De website van Anton Teuben vindt u door hier te klikken.

Anton Teuben gaf voor Omroep Assen een interview over zijn lezing. U kunt het beluisteren door hieronder te klikken.

 

Wanneer: woensdag 10 november 2021
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Tags:

Comments are closed