Categories:

Oude Mysteriën & Energieën.

 

Ongelooflijke geheimen onthuld.
Een virtuele reis langs imposante en mysterieuze bouwwerken.

Lezing door Ard Pisa.

Op woensdag 11 januari 2023 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

Ard Pisa neemt je tijdens de lezing mee op virtuele reis over de aarde en hij deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthult hij een aantal ongelooflijke geheimen van bijvoorbeeld de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide en de sfinx in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de reuzengraven op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heeft hij nog een ongelooflijke uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest bizarre plek die ooit op aarde gevonden is.

 

Ard Pisa  schrijft over zichzelf:

Geboren in 1971 in de prachtige stad Utrecht. Ik ben dankbaar voor mijn fijne jeugd en de mooie carrière die ik heb mogen beleven in het bankwezen.
Vader van 4 fantastische kinderen, inmiddels allemaal volwassen en ik geniet van wie ze zijn geworden.
Ik geniet volop van het leven met mijn levensmaatje Ellen. Een bijzondere en fantastische vrouw om dit leven samen te mogen ervaren en ontdekken.

Sinds 2012 ben ik mij eigen activiteiten gaan ontwikkelen als zelfstandig ondernemer. Omgeschoold tot leefstijlcoach en -docent. Tegenwoordig ook podcastmaker samen met mijn gedreven businesspartner Tatjana Romanyk binnen ons bedrijf het Ministerie voor Zelfzorg.

De oeroude geschiedenis vind ik super interessant om te onderzoeken. Ik reis graag om oeroude krachtplekken met haar bijzondere energieën te ervaren.
Vanuit mijn passie hiervoor spreek ik regelmatig over dit onderwerp en organiseer ik in Drenthe de hunebedexcursie 2.0.

 

Wanneer: woensdag 11 januari 2023
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed