Hoe wij de corona-maatregelen toepassen

Stichting Innerlijk Besef respecteert de maatregelen die genomen worden om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar op een veilige en verantwoorde manier kunnen ontmoeten. Daarom nemen we de algemeen geldende corona-veiligheidsmaatregelen in acht. Dit betekent dat er in de zaal voldoende ventilatie is én dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen.

Wilt u een lezing bezoeken, dan dient u zich van te voren aan te melden. Dat doet u bij voorkeur via de reserveringslink op de pagina waar de lezing staat aangekondigd op onze website. Indien u deze mogelijkheid niet heeft, kunt u zich telefonisch aanmelden bij onze penningmeester, dhr. Nico Marinus: 0593-565102.
Indien u een van onze lezingen wilt bezoeken, dan is het van belang kennis te nemen van onderstaande richtlijnen. Wij vertrouwen er op dat ieder daar ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid in neemt.

• Besluit om niet te komen bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts, ook als het slechts milde klachten zijn.
• Kom ook niet naar een lezing als in uw directe omgeving (huisgenoten, familie, vrienden, in de organisatie waar je werkt, etc.) iemand verkoudheidsklachten en/of koorts heeft of positief getest is op het Corona-virus.
• Besluit ook om niet te komen als u in de twee weken voorafgaand aan de lezing in een land of gebied bent geweest met code oranje of rood.

Heeft u zich aangemeld voor de lezing en kunt u vanwege één van bovenstaande redenen alsnog niet aanwezig zijn? Laat het ons dan even weten, zodat we niet met lege plaatsen komen te zitten. U kunt uw aanmelding annuleren via de annuleringslink in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen of telefonisch bij onze penningmeester, dhr. Nico Marinus 0593-565102.