Categories:

De Kracht van Liefde.

Lezing door Médard van Leeuwe

Op woensdag 7 september 2022 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

Deze bijeenkomst gaat over Liefde en vertelt hoe je kunt groeien in een open, eerlijk, kwetsbaar en sterk hart.

Liefde kent geen angst en doet voordat je het weet je hart ontwaken. Soms begint ze groot, soms heel klein, je bent eruit geboren en het is het laatste wat je zult zijn. (Daily Poetry).

Het lichaam, de geest en zelfs de ziel is een verblijfplaats en uitdrukking van liefde maar niet de liefde zelf. Liefde bestaat overal om je heen en doordringt de gehele schepping. Zij is de essentie van het bestaan en in haar aard past zij niet in de koffers van het denken. Ware liefde gaat voorbij aan de mensen van wie je houdt. Wanneer je dit diep begrijpt dan nemen de verwachtingen die je van anderen hebt af en besef je dat het bestaan zelf jou liefheeft. Je hoeft dan niet langer teleurgesteld te zijn of je afgewezen te voelen wanneer een partner of vriend(in) niet op de manier van je houdt zoals je dat zou willen. De liefde is van jezelf, het geluk is van jezelf. Jij bent zelf verantwoordelijk voor hoe jij je voelt en je hebt niet langer anderen nodig om je van liefde en geluk te voorzien. (Rumi)

Deze bijeenkomst opent en laat je ervaren dat je de “Geliefde” bent. Zij laat zien hoe je de kwaliteit ontwikkelt geluk voor je zelf en anderen te genereren onafhankelijk van de omstandigheden, hoe je groeit in compassie en vreugde en ervaart dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Wanneer je de levensloop afstemt op de eigen mogelijkheden dan creëer je individueel een veld van liefde waarin je samen met anderen, de wereldwijde transitie die aan de gang en nodig is, plaats kan laten vinden.

De belangrijkste problemen kunnen niet worden opgelost binnen het kader waarin zij zijn gecreëerd. (Albert Einstein).

De oplossing voor de huidige wereldwijde uitdagingen worden niet gebracht door nieuw te ontwikkelen technologie. Nee!! Alle middelen, kennis, geld en technologie om de grote uitdagingen van deze tijd aan te gaan en op te lossen zijn al lang voorhanden, maar tot nu toe is de mens niet bereid (geweest) te veranderen. Wat nodig is, is dat de mens in gevoelsverbinding komt met de bron en zich de eenheid die ten grondslag ligt aan de gehele schepping, gaat zien en gaat ervaren.

Het is belangrijk dat je leeft vanuit hart, hoofd en buik. Het hart geeft richting, het hoofd sturing en je bent in gevoelsverbinding met de bron. Moderne wetenschappen vertellen hoe het werkt. Deze lezing vertelt hoe je het doet.

Dit samenzijn wordt verzorgd door Médard van Leeuwe.
Hij is arts, energetisch heler en ingewijd in de traditie van de Inca en Bhakti Ayurveda.
Médard heeft zijn leven gewijd aan groei in liefde en bewustzijn.

Zijn website kunt u hier vinden: www.medard.life.

 

 

Wanneer: woensdag 7 september 2022
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

 

Tags:

Comments are closed