Categories:

Hoe bevrijd ik me van de piramide?

Zoomlezing door Peter Toonen, op 8 juni 2021 vanaf 19:30 uur. naar aanleiding van  zijn boek: “Opgesloten in een piramide”
(hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons heeft geketend)

U kunt zich voor deze zoomlezing aanmelden door te klikken op de onderstaande knop.

In deze zoomlezing gaan we dieper in op de in het boek beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd. Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar vooral ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen, is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er vooral gewerkt worden met enkele ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. We bespreken de herkomst van de krachten van de Matrix en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald. Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid. Daarnaast onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort. Sleutelwoorden: psychopaten herkennen, robotisering, ‘sheeple’ versus ‘het zwarte schaap’, van hoofd naar hart, samenwerking, bewustzijnsgroei. De oefeningen behelzen: van ‘hoofd naar hart’ gaan, DNA-healing, actieve bescherming tegen negatieve krachten zoals die van psychopaten en van 5G. In het kort: we beleven een ‘avondje buiten de Matrix’. EXTRA: In het afgelopen jaar heeft Peter veel ervaring opgedaan met het opzetten van sociale netwerken m.b.t.  een parallelle samenleving. Hierover wil hij graag praktische informatie delen en vragen beantwoorden.

 

Over Peter Toonen:

Peter Toonen (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen, vooral over de Maya kalenders. Al meer dan vijfentwintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen. In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Hij heeft een praktijk in coaching. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter’s websites: https://natuurlijketijdblog.wordpress.com, www.mayatijd.nl en www.peter-toonen.nl. 

 

Over het boek Opgesloten in een piramide: In dit boek neemt Peter Toonen je mee door 13.000 jaar geschiedenis, op een manier die wezenlijk anders is dan we gewend zijn uit onze ‘gestandaardiseerde’ geschiedenisboeken. Hij presenteert met dit werk ‘een alternatief geschiedenisverhaal’ waarbij hij dwarsverbanden en verbindingen in kaart brengt die een heel ander licht werpen op ‘onze geschiedenis’ en herkomst. Peter laat zien dat de afgelopen 13.000 jaar geschiedenis van de mensheid niet primair een evolutieverhaal is over mensen die vanuit een overlevingsdrang steeds krachtigere en verfijndere technologieën en samenwerkingsverbanden ontwikkelden, maar dat het vooral een verhaal is dat zich ontvouwt in reactie op externe impulsen van een religieuze aard waarover in onze standaard geschiedenisboeken niet of nauwelijks wordt geschreven. De koers en het verloop van onze geschiedenis (b)lijken in hoge mate bepaald en beïnvloed te zijn door essentiële impulsen waarvan de aard en herkomst de nodige vragen oproepen en die geresulteerd hebben in het ontstaan van maatschappelijke piramidale structuren die de mensheid tot slaaf (b)lijken te maken. Steeds meer mensen realiseren zich deze jaren dat er in onze wereld krachten actief zijn die mensen beperken, tegenwerken, in hun kracht en potentieel ondermijnen en ‘gevangen’ lijken te houden in een soort kunstmatige matrix. Dit boek werpt een licht op de aard en essentie van deze matrix, onderzoekt de herkomst ervan en brengt in beeld wat zoal de fenomenen zijn waarin deze matrix tot uitdrukkingsvorm komt. Hierbij werpt het menigmaal vragen op die we onszelf nu allemaal mogen stellen indien we een wezenlijk ándere koers willen gaan varen: een koers die niet langer in het teken staat van afhankelijkheden, beperkingen en ontkrachting maar van autonomie, soevereiniteit en werkelijke mogelijkheden om vanuit eigen kracht en in coöperatie met anderen te gaan scheppen. 

 

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Dat kunt u doen met de knop bovenaan deze pagina.

U krijgt dan een kalender op uw scherm en bij 8 juni staat de tijd: 19:30-22:00 uur. Indien u de muis op die tijd zet, worden de cijfers rood, zie het plaatje hiernaast.
Als u dan klikt, opent er een reserveringsformulier dat u kunt invullen.

Daarna kruist u het vakje aan bij: “Ik ben geen robot” en vervolgens klikt u op de blauwe knop “Ga verder naar betalen”.

U komt dan op een pagina waar u kunt kiezen tussen “betalen via iDeal” of “betalen bij aankomst.”
Als u kiest voor “betalen bij aankomst”, dient u zelf het bedrag van € 8,– over te maken op IBAN-rekening NL08 TRIO 0254 4199 33 ten name van Stichting Innerlijk Besef te Beilen. Pas na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief.

Nadat u uw reservering heeft verzonden, krijgt u een bevestigingsmail en op de dag voor de zoom-lezing een herinneringsmail.
Op de dag van de zoom-lezing krijgt u een e-mail met de inlogcodes.
Mocht het aanmelden niet lukken, stuurt u dan uw aanmelding per e-mail naar vraag@innerlijk-besef.nl.

Wanneer: Dinsdag 8 juni 2021
Waar: Zoomlezing via internet
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 8,– per persoon

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Dat kunt u doen met de knop bovenaan deze pagina.

Tags:

Comments are closed