Categories:

HOE VRIJ ZIJN WIJ WERKELIJK?

De terugkeer van het licht

Lezing door Henk Fransen

Op woensdag 15 mei 2024 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

De enorme instroom van licht op aarde en de daarmee gepaard gaande reactivatie van het menselijke DNA is één van de grootste gloriemomenten
in de evolutie van de mensheid! Wees welkom op deze lezing.

De meeste mensen kennen mij vanuit mijn achtergrond als arts en mijn jarenlange inspanningen om een medicijnvrij ziekenhuis te creëren. Ik vatte mijn werk in die tijd vaak samen met: “Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt.” Tientallen jaren informeerde ik mensen – ziek èn gezond – over hun zelfgenezende vermogens en deed ik onderzoek naar zogenaamde spontane genezingen.

Tijdens de coronaperiode werd ik geraakt door de in mijn ogen ongezonde maatschappelijke ontwikkelingen en waarschuwde ik geregeld voor de toenemende dwang en controle vanuit de overheid. Mijn werk in die periode vatte ik samen met: “Verhoog je lichtfrequentie en sta sterk in alle uitdagingen van deze tijd.” Door deze nieuwe focus kwam ik ook op het spoor van de autonomiebeweging, een beweging die in essentie staat voor de vrije wil van de mens. Ik schreef hierover het boek: “De overheid heeft niks over mij te zeggen, tenzij ik hier in alle vrijheid mee instem”. Je kunt dit boek hier gratis downloaden (klik hier).

Momenteel schrijf ik aan mijn vervolgboek: “De terugkeer van het licht”. Hierin beschrijf ik het grootse en onbegrensde lichtwezen dat we van oorsprong zijn, en vertel ik wat er ooit in de geschiedenis van de mensheid is gebeurd waardoor ons DNA nog slechts voor 2 procent functioneert. Verder leg ik uit wat er op dit moment precies gaande is op de achtergrond van het wereldtoneel en hoe een groot deel van onze levensenergie daarbij wordt afgetapt. Tot slot beschrijf ik in dit boek mogelijkheden om ons DNA te reactiveren en onze vrijheid in hoge mate te herwinnen.

Dit tweede boek in deze serie maakt duidelijk dat de autonomiebeweging niet ‘zomaar’ juist in deze tijd zo hard groeit: ze past in een veel groter gebeuren in deze tijd en deze grotere beweging zien, opent deuren voor ieder mens om optimaal bij te dragen aan de transformatie die momenteel op aarde gaande is.

Over dit alles gaat mijn lezing “Hoe vrij zijn wij werkelijk? – De terugkeer van het licht”. Mijn belangrijkste boodschap is: jij bent niet voor niets nu op aarde. Je wilde een kanaal zijn voor de enorme instroom van licht en liefde.

Deze lezing is een samenvatting van alles waar ik de laatste tientallen jaren mee bezig ben geweest en wat ik aan inspiratie bij mij draag. Het is mijn wens dat de lezing veel mensen herinnert aan hun goddelijke oorsprong, opdat hun licht daardoor nog krachtiger mag stralen en hun DNA reactiveert.

Wil je meer over mij weten? Dan kun je video’s van mij bekijken op YouTube (klik hier) of mijn boek “De overheid heeft niks over mij te zeggen” lezen. Je kunt dat gratis downloaden door hier te klikken.

 

Wanneer: woensdag 15 mei 2024
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 15,– per persoon; donateurs € 12,–.
Deze prijzen zijn inclusief 2 keer koffie of thee.
Graag contant betalen.

Reserveren is niet nodig.

 

Tags:

Comments are closed