Categories:

De echo’s van Atlantis

Zoom lezing door Wim Roskam op dinsdag 6 april 2021 .

U kunt reserveren via de onderstaande knop:

Geïnspireerd door zijn overleden vriendin is Wim Roskam een symbool gaan maken wat hij Akaija is gaan noemen. Het symbool werd het begin van een ontdekkingstocht naar de betekenis ervan. Akaija leidde hem naar een aantal krachtplekken op aarde. Hij bezocht onder andere de Grote Piramide van Gizeh en de tempels van Angkor Wat in Cambodja. Ook werd hij geleid naar een verdwenen eiland in de omgeving van Kaapverdië en bezocht hij Paaseiland. Vooral deze laatste twee bleken veel met elkaar gemeen te hebben: tijdens het bezoek klonken oeroude echo’s van Atlantis door. Echo’s die duidelijke parallellen vertonen met onze tijd. Ook nu staan we voor keuzes die bepalend zijn hoe de toekomst van de mensheid en de aarde er uit zullen gaan zien. Wat ging er mis ten tijde van Atlantis? Zijn wij in staat om nu andere keuzes te maken? Wat zijn de lessen die we hieruit kunnen leren?

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Dat kunt u doen via de knop bovenaan deze pagina.

U krijgt dan een kalender op uw scherm en bij 6 aprili staat de tijd: 19:30-22:00 uur.
Indien u de muis op die tijd zet, worden de cijfers rood en als u dan klikt, opent er een reserveringsformulier dat u kunt invullen. Daarna kruist u het vakje aan bij: “Ik ben geen robot” en vervolgens klikt u op de blauwe knop “Ga verder naar betalen”.

U komt dan op een pagina waar u kunt kiezen tussen “betalen via iDeal” of “betalen bij aankomst.”Als u voor “betalen bij aankomst” kiest, dient u zelf het bedrag van € 8,– over te maken op IBAN-rekening NL08 TRIO 0254 4199 33 ten name van Stichting Innerlijk Besef te Beilen. Pas na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief.
Nadat u uw reservering heeft verzonden, krijgt u een bevestigingsmail en op de dag voor de zoom-lezing een herinneringsmail.
Kort voordat de zoom-lezing begint, krijgt u een e-mail met de inlogcodes.
Mocht het aanmelden niet lukken, stuurt u dan uw aanmelding per e-mail naar vraag@innerlijk-besef.nl.

Wanneer: Dinsdag 6 april 2021
Waar: Zoomlezing via internet
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 8,– per persoon

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Dat kunt u doen via de knop bovenaan deze pagina.

Tags:

Comments are closed