Categories:

Inlijn Natuurgeneeskunde.

Zoomlezing door Bianca Wilms
op woensdag 12 januari 2022, aanvang 19:30 uur.

 


U kunt zich hier aanmelden voor deze zoomlezing.

Klikt u daartoe op de knop hiernaast.

 

In deze lezing vertelt Bianca over wat Natuurgeneeskunde inhoudt en wat het verschil is met reguliere geneeskunde. Daarin zal zij duidelijk maken waarom in de Natuurgeneeskunde niet één klacht, maar de mens met klachten als holistisch wezen centraal staat. Ook zal uit deze lezing blijken dat er in een Natuurgeneeskundig consult altijd gezocht wordt naar de dieper liggende oorzaak van ziekte.

Zij zal ook iets vertellen over de laatste ontwikkelingen betreffende Corona, hoe je zo gezond mogelijk kan blijven in deze hectische tijd en over hoe je kunt detoxen bij prikspijt.

Bianca hoopt je online te ontmoeten op 12 januari.


Bianca Wilms heeft gewerkt in de wetenschap, als job coach en als docent biologie. Ze wist niets over de helende werking van voeding en kruiden, maar hoorde daar wel heel positieve verhalen over. Daarom is ze vijf jaar geleden begonnen met de opleiding Natuurgeneeskunde, die zij inmiddels heeft afgerond

In de Natuurgeneeskunde voelt zij zich Inlijn. Inlijn staat voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele harmonie. Het betekent dat het denken, voelen, wat je doet en de omgeving met elkaar in overeenstemming zijn. Het inlijn zijn is de voorwaarde voor geluk en gezondheid.

Zij zou graag willen dat iedereen Inlijn is. Want hoe gezonder de mens, hoe gezonder zijn gedrag en hoe meer verantwoordelijkheid hij neemt ten aanzien van zijn medemens en deze planeet. Daarmee maken we het voor onszelf prettiger om te leven. En dat gunt zij iedereen.

U vindt de website van Bianca Wilms door hier te klikken.

Helaas mogen we voor deze lezing niet bij elkaar komen op onze bekende en vertrouwde plek bij Hingstman in Zeijen. Daarom organiseren wij deze lezing via zoom en we hopen u online te ontmoeten op 12 januari.  Zo kunnen we ons toch met elkaar verbinden, dat is immers onafhankelijk van plaats en tijd. Misschien kunt u ook met een groepje bij elkaar komen om deze lezing te volgen en op die manier verbinding maken.

Enkele tips voor het werken met zoom staan in een handleiding die kunt u vinden door hier te klikken.

 

 

Aanmelding vooraf is voor deze zoomlezing noodzakelijk!

U kunt dat doen door te klikken op de knop bovenaan deze pagina of door hier te klikken.

U komt dan op een nieuwe pagina met de kalender van januari 2022. Bij 12 januari staat ook de tijd: 19.30-22.15 uur. Het getal tussen haakjes geeft aan hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Wanneer u de muiscursor op de tijd zet (op de cijfers dus), worden de cijfers rood, zie het plaatje hiernaast.
Als u dan klikt, opent er een aanmeldingsformulier dat u kunt invullen en verzenden.
U kunt dan € 8,– betalen via iDeal en daarna ontvangt u van ons een bevestigingsmail. 

Op de dag van de lezing sturen wij u een e-mail met de inlogcodes.

 

Wanneer: woensdag 12 januari 2022.
Waar: Zoomlezing via internet
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur.
Kosten: € 8,–

Tags:

Comments are closed