Categories:

Thuis in het Voorouderlijk Huis

Lezing door Maarten Oversier.

Op woensdag 10 mei 2023 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

 

Ongeveer 27 jaren praktijkvoering als reïncarnatietherapeut met ruim 16.000 sessies, brachten vele inzichten met zich mee. Eén van de belangrijkste is dat onze voorouders nog steeds van grote invloed zijn op onze huidige levens. Tegelijk weten we gemiddeld maar weinig van wat hen werkelijk ooit beroerden. We bekommeren ons er nauwelijks om of blijven soms zelfs in oude veroordelingen en conflicten steken, zoals die in veel families bestonden. Dit terwijl we de ontstaansgeschiedenis ervan eigenlijk niet kennen, laat staan begrijpen. Veel van de meest bepalende gebeurtenissen die zij meemaakten, waarbij de oorlog en kerk bijvoorbeeld grote rollen speelden, bleven onbesproken. Denk aan de vele tewerkgestelde grootvaders, de alleen achterblijvende oma’s, de NSB leden, de watersnoodramp, de dreigende repercussies indien men zich niet confirmeerden aan kerkelijk opgestelde eisen en normen, het verlies van kinderen, de hongerwinter, erfenisperikelen, en noem maar op. Verhalen met groot achterstallig onderhoud in de familiestamboom.’ Aan de hand van praktijkverhalen, die ongetwijfeld herkenning geven.

Maarten Oversier werkt inmiddels ruim 25 jaar als reïncarnatietherapeut. Zijn praktijkagenda bevat meer dan 15.000 sessies.
Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij hebben hem vooral geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.

Maarten is afgestudeerd aan de SRN (School voor Regressie/Reïncarnatie therapie). Zijn praktijk bestaat sinds 1996. 

 

Wanneer: woensdag 10 mei 2023
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–
Deze prijzen zijn inclusief tweemaal koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed