Categories:

De coronaplandemonie 1984:
alles verloopt volgens plan.

Lezing door Peter Vereecke,
op dinsdag 5 oktober 2021 om 19:30 uur in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.


Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor deze lezing. U kunt dus gewoon komen.

 

We zitten met z’n allen wereldwijd middenin chaotische tijden, die velen als beangstigend en bedreigend ervaren. Verklaring hiervoor is die fundamentele onwetendheid waarover de grote Boeddha spreekt als oorzaak van alle lijden en waarin wij al millennia gehouden worden.
Redding kan alleen komen door eruit te stappen, afstand te nemen en te trachten alles helder en in perspectief te begrijpen. In perioden van crisis is er grote nood aan dat soort echt kritisch onderscheidingsvermogen.

Peter Vereecke is al 20 jaar full-time wakker aan het worden, met dank in belangrijke mate aan Marcel Messing. In Vlaanderen is deze gewezen classicus en burgemeester gekend als ‘complotdenker’, het etiket waarmee al wie niet meehuilt met de wolven, wordt gediscrediteerd. Hij was reeds bij ons te gast met presentaties over Leonard Cohen en de Mattheuspassie van J.S. Bach.
Hij volgt het hele corona-gedoe van afgelopen anderhalf jaar dagelijks op de voet gedurende meerdere uren. Hij zal onze aandacht vestigen op aspecten, waar weinigen oog voor hebben maar die zeer relevant zijn voor een volledig begrip. Maar nog belangrijker: hij zal alles tegen het verhelderende licht houden van de grootse transformatie die de mensheid thans volop doormaakt.

“Je ziet het pas als je het door hebt,” orakelde terecht onze voetbalgod Johan Cruijff. Slechts wie het grote spel echt en diepgaand doorschouwt en begrijpt dat het snode satanische complot daarin organisch past, kan het beleven zoals het bedoeld is nl. als een grootse uitdaging en hoopgevende kans om uit de huidige EL-lende rijker, rijper, wijzer en schoner op te rijzen.

Een positieve en optimistische boodschap dus met humor gebracht als deugddoende riem onder het hart.

Op YouTube staat een interview door Jorn Luka met Peter Vereecke. Kik hier om het te bekijken en beluisteren.

 

Wanneer: Dinsdag 5 oktober 2021
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

Tags:

Comments are closed