Het grote kosmische plan ontsluierd?
Lezing door Jaap Rameijer

Auteur en personal coach Jaap Rameijer, bekend van zijn onthullingen rond Rennes le Chateau en Glastonburry, schetst ons vanavond de geheimen van de Annunaki en de Illuminati. Hij laat zien dat er een alternatieve geschiedenis bestaat van het leven op deze planeet. Homo Sapiens zou zijn ontstaan uit een lange reeks experimenten en genetische technologieën, uitgevoerd door bewoners van de planeet Nibiru (planeet X). Wij lijken een vergelijkbare genenstructuur te hebben met deze buitenaardsen.

Onze vroegste geschiedenis kende een slavernijverleden, we moesten goud delven voor de goden. Hierbij werden we geregeerd door de Anunnaki, bewoners van planeet X en letterlijk: ‘zij die van de hemel naar de aarde kwamen’.

De mensheid heeft al eeuwenlang te maken met de invloed van geheime genootschappen en verborgen agenda’s. Mogelijk is er een verband tussen de Illuminati op aarde en de Anunnaki. Illuminati zijn geheime genootschappen die de macht in handen hebben, die zich aan de regeringen onttrekken en die zeer kwalijke agenda’s eropna houden. Zij willen (nóg) meer macht en volledige controle over de wereld met haar burgers. De bedoeling is dan ook dat de wereldbevolking flink moet slinken.

De gevestigde orde moet verstoord worden, want uit chaos kan de Nieuwe Wereld Orde ontstaan. Dat vaccinaties eigenlijk heel schadelijk kunnen zijn en dat dit stelselmatig ontkend wordt is slechts een minuscuul voorbeeld. Denk ook aan het introduceren van 5G (elektromagnetische gevaren) en het tijdperk van mind control dat al aangebroken is. De macht van de Anunnaki, Illuminati, Reptilians, Satanisten en Aliens lijkt niet te stuiten. Al deze benamingen duiden mogelijk dezelfde groep aan.

Jaap Rameijer komt met een onthullend verhaal om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van het Grote Kosmische Plan waar wij allen deel van uitmaken. Wat is de rol die wij hierin moeten spelen? Jaap Rameijer komt in deze turbulente tijden met een voorlopige synthese die ons richting kan geven. Een richting van hoop, licht en liefde!

jaap rameijerJaap Rameijer studeerde rechten in Leiden en Bedrijfskunde in Rotterdam; hij werkte bij Fokker, als directeur bij Zorgverzekeraar VGZ, directeur van ROC Oost Nederland en als lid van het College van Bestuur van de Haagse Hogeschool. In 1995 reisde hij voor het eerst naar het land van de Katharen. Daarna bezocht hij vele malen per jaar het magische dorpje Rennes-le-Chateau. Rameijer ging in 2004 met pensioen en is toen gaan schrijven over Rennes-le-Chateau, het Pays Cathare en Katharen, Tempeliers, heilige geometrie, Glastonbury en Maria Magdalena. Zijn recente boek is "Van Annunaki tot Illuminatie."

 

We kunnen deze lezing door laten gaan! Deze vindt plaats in 't Markehuus in de wijk Peelo te Assen en begint om 19:00 uur.

Klik hier voor de website en klik hier voor de locatie

Aanmelding vooraf is vereist i.v.m. de corona-maatregelen.

Dat kan uiterlijk op 1 november 2020, uitsluitend via de onderstaande link, dus niet per e-mail.

Als u klikt op de reserveringslink hieronder, komt u op een nieuwe pagina terecht met een kalender.
Bij 3 november staat ook de tijd:19:00 - 22:00. Wanneer u op die tijd klikt, opent er een aanmeldingsformulier dat u kunt invullen en verzenden. U ontvangt daarna een bevestigingsmail.

U kunt uitsluitend reserveren door te klikken op deze link.

Wanneer: Dinsdag 3 november 2020

Waar: Wijkcentrum Peelo 't Markehuus, Scharmbarg 35, 9407 EA Assen

Hoe laat: 19:00 uur.

Kosten: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Aanmelding vooraf is voor deze lezing noodzakelijk, via deze link.