Leefstijl en Natuur als medicijn

Nederland is ziek en zwaar. De cijfers spreken voor zich. Bijna de helft van de volwassenen heeft overgewicht en ruim 5,3 miljoen Nederlanders hebben één of meerdere chronische aandoeningen en dat aantal gaat binnen 15 jaar stijgen naar ruim 7 miljoen volgens het RIVM.
We weten allemaal hoe dit komt. En het is ook nog eens keurig wetenschappelijk aangetoond. Het zit vooral in onze leefstijl, gekoppeld aan onze doorgeslagen welvaart, vandaar ook de naam welvaartsziekten (o.a. kanker, diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten, alzheimer, auto – immuunziekten, etc.).
Leefstijl als medicijn staat volop in de belangstelling van zorgprofessionals, beleidsmakers, zorgverzekeraars en niet in de laatste plaats van patiënten. Steeds meer mensen nemen regie over hun eigen gezondheid. Zij nemen geen genoegen met elk jaar een ziekte, een pil of een spuit erbij. Zij willen hun ziekte omkeren, want eenmaal ziek, neemt de kwaliteit van het leven snel af. En laten we eerlijk blijven, niemand wilt ziek zijn!
In deze inspirerende lezing ‘Leefstijl en Natuur als medicijn’ laat Auteur en leefstijlcoach, Ard Pisa, op bevlogen wijze zien wat u vandaag zou kunnen veranderen ten gunste van uw gezondheid zowel preventief als curatief. Tijdens de lezing neemt de spreker u mee langs alle factoren die in balans met elkaar uw gezondheid bepalen, laat hij zien welke verborgen kracht er in de natuur zit en ontvangt u vele direct toepasbare tips. Leefstijl als medicijn heeft de toekomst. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen!

ard pisa

 

 

 

 

 

Wanneer: Dinsdag 2 april 2019.

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19.30 uur.

Kosten: € 10,--; donateurs € 8,--; jongeren tot 22 jaar € 6,--.

Deze bedragen zijn inclusief 1 consumptie.

Aanmelding vooraf is voor deze lezing niet nodig en ook niet mogelijk.