UFO Disclosure

een update

 

In deze presentatie geeft Janet Ossebaard de allerlaatste update over de stand van zaken rondom de UFO-Disclosure (openheid van zaken) in relatie tot de graancirkels.
Wat is er voor nieuws over ontdekkingen op de Maan, op Mars en op andere planeten?
Wat zeggen de klokkenluiders binnen NASA?
Hoe ver is men binnen het Secret Space Program?
Wat wordt er verborgen op de Zuidpool?

Janet Ossenbaard laat de nieuwste updates, inzichten en ontdekkingen zien. Zoals we van haar gewend zijn, maakt ze hierbij gebruik van schitterend beeldmateriaal. Geheim gehouden technologieën op het gebied van anti-zwaartekracht, nulpuntenergie en medische wetenschappen, plus de laatste ontwikkelingen binnen de UFO-disclosure staan deze avond centraal.

 

janet 2019Janet Ossebaard (van oorsprong taal- en letterkundige) onderzoekt ruim 25 jaar het graancirkelfenomeen full-time. Ze heeft hiervoor graancirkels in kaart gebracht in Engeland, Nederland en Duitsland. Ze is er overheen gevlogen en heeft er overzichts- en detailfoto’s van gemaakt. Ze heeft ook de aanwezigheid van vreemde substanties, gebogen, verwrongen of afgerukte stengels en aren in kaart gebracht
Janet heeft 4 documentaires gecoproduceerd en 4 boeken geschreven. Ze is momenteel bezig met haar 5e boek, het vervolg op "Graancirkels - UFO's en ET's".

De website van Janet vindt u door hier te klikken.

 

 

 

 

 

Wanneer: Dinsdag 5 februari 2019

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 tot 22-15. Inloop vanaf 18:45 uur

Entree: € 10,-- per persoon, donateurs Innerlijk Besef € 8,--

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.