De val van de Cabal

Themamiddag met Janet Ossebaard

 

Deze allernieuwste presentatie van Janet Ossebaard gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel gaande zijn en waarover je niets hoort in het reguliere nieuws. Achter de schermen van de ‘gewone’ politiek vindt momenteel iets totaal nieuws, groots en transformerends plaats. Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend.


Janet Ossebaa
janet 2019rd komt met informatie over de laatste stand van zaken wat betreft de Cabal en heeft aangegeven met onderbouwing en bewijzen te zullen komen. Ze wil informatie met handvatten geven zodat mensen niet in de angst schieten als de waarheid in de openbaarheid komt, maar er al over gehoord hebben en weten hoe ze hiermee om moeten gaan. De nadruk ligt op ‘selfempowerment’ en ze wil de mensen naar huis laten gaan met de boodschap dat het belangrijk is om vanuit liefde te blijven kijken en een open hart te houden.
De bood
schap is er wederom één van hoop, zoals we ook van Janet gewend zijn. Dit verhaal gaat niet alleen over het einde van de Cabal, maar ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking, het begin van het duizendjarig vredesrijk, het begin van de Great Awakening, het Grote Ontwaken van de mensheid, waarover in alle bronteksten is geschreven. Volgens Janet is dit de meest hoopvolle lezing die ze ooit heeft gehouden.

De website van Janet vindt u door hier te klikken.

 

 

Wanneer: Zondag 28 april 2019

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 13:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 12:00 uur

Entree: € 15,-- per persoon, donateurs Innerlijk Besef € 10,--; jongeren tot 22 jaar € 6

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.