Spagyriek: Heling voor de totale mens
Lezing door Erik Welten

Spagyriek is een alchemistische benadering om met behulp van planten de gezondheid en het welzijn van de mens te bevorderen. Daarbij wordt niet alleen het fysieke niveau aangesproken maar ook het energetische niveau. Spagyriek werkt namelijk ook in op oorzaken, en wijst bovendien de inherente heelheid van de mens voorbij oorzaak en gevolg aan. Met andere woorden, spagyriek bevordert de harmonie van Lichaam, Ziel en Geest. De plantenremedies waarmee gewerkt wordt in Spagyriek worden essences genoemd. De alchemistische bereidingsmethode is er dus op gericht om de essentie van de plant naar boven te halen. Als deze spagyrische essences worden toegepast, maken zij de mens meer bewust van zijn eigen essentie. Dit leidt niet alleen tot een toename van vitaliteit en levenskracht, maar kan ook de zingeving en het bewustzijn bevorderen.

We leven in een intense tijd met grote veranderingen. Het is een periode waarin ons bewustzijn zich steeds verder aan het openen is, en waarin allerlei patronen, aannames, angsten en gehechtheden worden aangeraakt. De aarde en de kosmos nodigen ons uit om te gaan leven vanuit ons ware zelf, onze spirituele essentie. Dit wordt ook wel aangeduid als de shift van de 3e naar de 5e dimensie. Tijdens de lezing zal aan de orde komen hoe de Spagyriek ondersteuning kan bieden in dit transformatieproces.
erik welten

Erik Welten schrijft over zichzelf:
Als apotheker ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in methoden waarmee een mens tot de kern van zijn wezen kan doordringen. Ik had het fascinerende boek De Alchemist van Paulo Coelho gelezen en herkende een diep verlangen om mijn eigen innerlijke schat te ontdekken. Mijn droom was om in mijn werk als apotheker een holistische visie te integreren en om te kunnen werken vanuit de gedachte dat de mens een onstoffelijke essentie bezit.

Erik Welten houdt zich intensief bezig met processen van bewustwording en innerlijke groei, meditatie, mystiek en sjamanisme. Met de Spagyriek Apotheek vormt hij een brug tussen de reguliere farmacie en de transformerende, natuurlijke benadering van de Spagyriek. Hij neemt ons mee in de wondere wereld van de alchemie en laat zien wat de helende en transformerende eigenschappen van de spagyrische essences voor jou kunnen betekenen.

 

Aanmelding vooraf is voor deze lezing vereist i.v.m. de corona-maatregelen.

Dat kan uitsluitend via de onderstaande link, dus niet per e-mail.

Er zijn nog plaatsen beschibaar.

Als u klikt op de reserveringslink hieronder, komt u op een nieuwe pagina terecht met een kalender.
Bij 6 oktober ziet u ook de tijd staan: 19:30-22:00. Wanneer u op die tijd klikt, opent er een aanmeldingsformulier dat u kunt invullen en verzenden. U ontvangt daarna een bevestigingsmail.

U kunt uitsluitend reserveren door te klikken op deze link.

 

Wanneer: Dinsdag 6 oktober 2020

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Kosten: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

Aanmelding vooraf is voor deze lezing vereis, dat kunt u doen door te klikken op deze link.