Nine eleven: toch nog eens opschudden?
Onthullende lezing door Peter Vereecke over de vele diepere aspecten van de moeder aller terroristische aanslagen

 Snowglobe

 

Wat mag u verwachten?
Een ontdekkingstocht naar de diepere betekenissen en verborgen bedoelingen van de belangrijkste gebeurtenis van dit millennium:


The greatest show - on earth: er is hier op aarde dus een spektakel opgevoerd ... maar door wie en wat is er precies getoond?
Een mega aanslag: men heeft meer dan enkel levens en gebouwen willen treffen. Er is iets fundamenteels gebroken ... wat?
Een occult ritueel: het is uiteindelijk een ingrijpende zwart-magische ceremonie, een (brand- en bloed)offer, een aloud verrijzenis-spel, een vruchtbaarheidsrite ... met uitgesproken satanisch-luciferische strekking.


Duivel - Satan - Lucifer: veel mensen kijken automatisch de andere richting uit als ze deze woorden lezen: te negatief, te bizar, te ongeloofwaardig.

Ten onrechte : je moet het beest in de donkere ogen durven kijken. Het occulte aspect zal het meeste aandacht krijgen. Stap mee achter de sluier in een voor ons vreemde wereld waarin data, getallen, plaatsen, gebouwen, symbolen, sterren en goden een belangrijke rol spelen.

Dit komt o.a. allemaal aan bod:

Kabbala-Tarot-Vrijmetselarij/Osiris-Isis-Horus-Toth/
MK-predictiveprogramming-plastischecchirurgie/
Crowley-Pike-Lavey/Hitler-Beatles-JFK-Kubrick/Saturnus-Sirius/
Mekka-Gizeh-Stonehenge-WashingtonDC-Vatikaan/
numerologie-astrologie-gematria/Newage-NWO ...


Nine eleven goed begrijpen is ook het doorzien van wereldpodium.


Iedereen is welkom: zowel zij die al behoorlijk wakker zijn als zij die nog een groot vraagteken plaatsen achter de idee dat er een elite bestaat die de mensheid op onvoorstelbare wijze misbruikt en misleidt.


Nine eleven: je zult er nooit meer op dezelfde manier over denken, zeker als duidelijk wordt dan men nog voor de bouw van de Twin Towers al van plan was deze naar beneden te halen op 9/11 van 2001!

 

peter vereecke

 

 Wanneer: dinsdag 2 oktober 2018.

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Entree: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.