Bevrijd van de goden,

Van Apocalyps naar Aquarius

Hoe kunnen we ontsnappen uit de hel op aarde, die de goden geschapen hebben om ons gevangen te houden?
Berend 2Over de spirituele roman ‘Ontsnapping uit de Hel op Aarde’ van Berend Warrink, 2019, Elikser
Tijdens een zonovergoten Paasbrunch krijgen Bobs kinderen een vreselijk meningsverschil vanwege de toestand in de wereld. Hij realiseert zich dat hij uit moest zoeken waar dat vandaan kwam en wat hij daartegen kon doen.
Bob besluit om erover te gaan dromen. Tot zijn verrassing raakt hij verzeild in een droomwereld, waar de godin Aya hem doorheen leidt. Samen beleven ze de dramatische avonturen van de ‘Openbaring van Johannes’ en leren dat die totaal anders uitgelegd kan worden.
Hij leert dat de antieke goden, de twaalf archonten uit de gnostieke evangeliën, de twaalf anunnaki uit de Soemerische mythologie, dezelfde wezens zijn als de draken, beesten en ruiters uit de ‘Openbaring van Johannes’. Het zijn buitenaardse wezens die lang geleden naar de Aarde gekomen zijn om die te koloniseren.
Deze wezens hebben ons gemaakt om hen als slaven te dienen en als goden te aanbidden. Om ons gevangen te houden in hun ‘hel op aarde’ hebben ze een netwerk van zeven leugens geschapen, de zeven zegels uit Openbaring.
Tijdens zijn reis door de droomwereld ontmoet Bob de god Enki. Dat is de enige die zich schuldig voelde voor de fouten van zijn soortgenoten. Hij is geïncarneerd als mens om de mensheid van de leugens (zoals die over de zonde) te verlossen. Dat is mislukt.
In het jaar 95 openbaart Enki vervolgens zijn boodschap aan Johannes. Hij toont hem de komst van de goden naar de aarde en geeft uitleg over de zeven fouten. Hij laat ook de vreselijke blunder zien die ze begaan hebben: het gebruik van zeven kernwapens op Aarde en de afschuwelijke gevolgen daarvan.
Het bijzondere is dat Enki in Openbaring ook uitleg geeft over hoe de mensen kunnen ontsnappen uit de ‘hel op aarde’, de bang, egoïstisch en materialistisch makende perceptie op de werkelijkheid, die tot zulk vernietigend gedrag leidt.
Er zal dan een nieuw tijdperk komen, het Aquarius tijdperk, zonder beïnvloeding door de archonten/anunnaki. De mensen zullen weer weten dat ze onsterfelijke lichtwezens zijn, die naar andere planeten kunnen incarneren. Ze zullen snel en volledig stoppen met het vernietigen van het milieu op Aarde.
Bobs kinderen herstellen hun relatie, hervinden harmonie, ervaren spirituele verlichting … en krijgen dan een bijzonder teken op hun voorhoofd.

 

 

Wanneer: Dinsdag 3 maart 2020

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Entree: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

Aanmelding vooraf voor deze lezing is niet nodig en ook niet mogelijk.