Zelfheling en verjonging in de nieuwe tijd.

We gaan met zijn allen een nieuwe tijdsspiraal binnen en worden ons steeds meer bewust van onze werkelijke aard. Genezende gaven ontwaken en ons groeiende bewustzijn nodigt ons uit om onszelf te bevrijden van vele oude geprogrammeerde gewoontes en beïnvloedingen. We stappen uit 3D en dit heeft grote gevolgen voor alles. Zelfheling en verjonging zijn natuurlijke gaven die weer vrij komen als we volledig in contact zijn met de intelligentie van ons totale systeem. We krijgen een groter begrip van onze werkelijke aard.

In de nieuwe tijd mogen we het pad van Creatie weer gaan ontdekken. Leren hoe we een vitaal gezond lichaam kunnen creëren en karma vrij door het leven gaan. Samen met Monique Timmers gaan we ons verdiepen in welke nieuwe middelen, welke nieuwe informatie en technieken ons hierbij kunnen helpen. Een nieuw tijdperk wordt geboren. Laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van Licht is!

 

monique timmersMonique Timmers is energetisch/natuurgeneeskundig therapeute, welzijnscoach en auteur van meerdere boeken. Sinds 30 jaar werkt zij met mensen in haar praktijk in Roermond en Waldfeucht (D).
Ook geeft zij meerdere workshops/scholing: Heel jezelf dagen, Spirituele school en Universiteit van Levend Licht.
Zij heeft de energetisch werkende stoelen Bron-Code, Urim-Code en de Thummim-Code ontwikkeld in samenwerking met haar man Marcel.
Vanaf Oktober 2018 heeft Monique de Eco-Codes ontwikkeld, een gift voor deze tijd. Kijk hiervoor eens op www.ur-codes.com

“Ik zie het leven als een groot avontuur, vol uitdagingen, waarin we weer de verbinding met onszelf mogen aangaan zodat we niet meer geleid worden door verkeerde (massa)overtuigingen, pijnplekken en beïnvloedingen, maar geleid worden door ons eigen bewustzijn en gezonde overtuigingen. Dan hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. We zijn vrij!”

 

 

Wanneer: Dinsdag 3 september 2018

Waar: Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Hoe laat: 19:30 uur.

Entree: € 10,-- per persoon; donateurs € 8,--.

Jongeren tot 22 jaar € 6,-- per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.