Categories:

Als spraak wegvalt.

Lezing door Annie Scholte
op woensdag 20 oktober 2021, aanvang 19:30 uur.

Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor deze lezing. U kunt dus gewoon komen.

 

Annie schreef ons over deze lezing het volgende:

Uit ervaring zal ik vertellen hoe het is om nog contact te maken via telepathische kanalen. We behandelen; hersendood, coma, dementie, aangeboren hersenletsel, letsel na trauma door ongeluk of ziekte en TIA.
Na de pauze zullen we ingaan op autisme, maar ook op wat onze dierbaren van gene zijde ons kunnen vertellen via de tekens, geleid schrijven, ingevingen en/of  helder horen. Afhankelijk van de tijd behandelen we nog teleportatie. In ieder geval reik ik jullie handvaten aan om jezelf te ontwikkelen in het versterken van je telepathisch vermogen.


Mijn aangeboren paragnostische gaven ontdekte ik al heel jong door voorspellende dromen en bij het aanraken van mensen tijdens massage. Meer en meer ging ik me verdiepen in de kwantum materie, zeker toen ik op afstand mensen begon te behandelen. Na lang zoeken vond ik mijn herkenning in het boek van Lynne Mc Taggert, het intentie experiment.

Tijdens mijn bezoek aan Engeland vond ik delen van mijn vorig leven terug. Mijn toenmalige huwelijk was er met mijn grote liefde John Grant. Ook zijn graf dat ik tijdens uittredingen al had gezien en omschreven in mijn boek vond ik er. De zielsherkenning was er meteen in dit leven en tot op de dag van vandaag werken wij samen. Mijn naam was in Engeland Marie-Ann. Bijzonder was dat ik mijn huidige naam veelal afkortte met Ann.

Samen met Jelle Veeman ontwikkelde ik de STAR opleiding. Toegespitst op de nieuwe energie.

Het geleid schrijven is de doorbraak geweest in het fenomeen: Is er leven na de dood. Het laatste deel van het boek is door hem geschreven door middel van geleid schrijven. De Nederlandse en Engelstalige boeken vertellen over een onverbrekelijke band na het overgaan van dit aardse leven.

Annie Scholte voert een praktijk als medium en paragnoste in Joure en Assen. U vindt haar website door hier te klikken.

 

Wanneer: woensdag 20 oktober 2021
Waar: Zalencentrum Hingstman, hoofdweg 18 te Zeijen
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie.

Tags:

Comments are closed