Categories:

Verbinding, verstilling en verzet.

Lezing door Fred Teunissen

Op woensdag 5 oktober 2022 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

Overal in het land zijn actieve lokale netwerken ontstaan als reactie op de corona-injectiecampagne en de dystopische hervormingsplannen van het World Economic Forum. Deze netwerken zijn een heel goede zaak, maar op zichzelf onvoldoende om het tij te keren. Daarvoor is ook een fundamenteel moreel en spiritueel antwoord nodig op het transhumanisme van de mannen en vrouwen ‘van Davos’.

Er zijn verschillende antwoorden in omloop, zoals Society 4.0, ascentie naar een vijfde dimensie, non-dualisme en een terugkeer naar meer traditioneel christendom.

Fred is van mening dat geen van deze antwoorden werkelijk soelaas bieden. Hij roept op om met z’n allen te werken aan een nieuw ‘geestelijk fundament’ voor de nieuwe wereld die wij bouwen.

Deze avond gaat over wat de kernelementen van dit nieuwe fundament kunnen zijn. Fred geeft een aftrap en daarna gaan we in groepen met elkaar in gesprek.

 

Fred Teunissen (1952) schrijft over zichzelf:

Ik ben een kind van de roerige jaren ’60 en ’70 en ben dankbaar voor mijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht, die precies in deze periode viel (diploma 1974). Daarna volgden allerlei werkzaamheden in journalistiek en zakenleven die in 2004 uitmondden in de oprichting van Fred Teunissen Producties, mijn journalistieke eenmanszaak.

Hij is gepensioneerd als journalist en nog volop actief als uitgever, schrijver en blogger (transitieweb.nl). Hij is initiatiefnemer van de levensboerderij in Wilp (zijn woonplaats).

Hij publiceerde drie boeken:
* Een hemels avontuur, leven en werken met de Akasha Kronieken (samen met Helena Struik)
* Hemel onder Vuur, een diepgaand onderzoek naar chemtrails
* 10 jaar TransitieWeb, een blog voor toekomstbouwers (bundel samen met 32 andere auteurs)
Deze boeken zijn in de pauze en na afloop van de samenkomst te koop.

 

Wanneer: woensdag 5 oktober 2022
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed