Categories:

Ufo’s officieel erkend.

Lezing door Bart Uytterhaegen.

Op woensdag 11 oktober 2023 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

U hoeft niet te reserveren voor deze lezing.

 

UFO of Unidentified Flying Object en UAP of Unidentified Aerial Phenomenon zijn de Engelse benamingen voor een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp of ongeïdentificeerd verschijnsel in de lucht. De oorsprong is op het moment van de waarneming onbekend.

Bart Uytterhaegen is een internationaal erkend UAP-expert, gastspreker en auteur van het boek: ‘Ufo’s officieel erkend’.
Het begon met een close encounter in 1984, die hem naar eigen zeggen krachtig in de ban hield. Het was het startschot voor een intense speurtocht om te trachten achterhalen wie deze vreemde en onbekende bezoekers waren. Geschiedenis, religie, filosofie, esoterie, mythologie, sagen en folklore passeerden de revue en er volgde er een uitgebreide studie van het UAP-dossier.
Hij richtte de onderzoeksorganisatie BUFON (Belgisch UFO Netwerk) op, en verrichtte zo’n 10 jaar veldwerk, waaronder skywatch procedures (CE5) en graancirkel-onderzoek. Zijn werk is ingebed in diverse aan ufo’s gerelateerde vakgebieden zoals geschiedenis, archeologie, filosofie en religie, maar ook mythen, sagen en folklore.

Tijdens zijn lezing leidt hij je moeiteloos door het uitgebreide UAP-dossier. Dankzij jarenlange research in binnen- en buitenland en combinatie van officiële onderzoeksbronnen en eigen veldwerk, ontdek je uitgebreid wat er zich afspeelt op het wereldtoneel. Uytterhaegen geniet samenwerking van internationale experts, waaronder o.a. de journalis Nick Pope, vroeger werkzaam bij het Britse Ministerie van Defensie. Daardoor kan hij het draaiend onderzoek van het MIC (Militair Industireel Complex) van dichtbij volgen en rechtstreekse informatie in te winnen an een ex-functionaris bij AATIP, een voormalig onderzoek door het Pentagon naar UAP’s.

Bart Uytterhaegen belicht de reverse engineering en pleit voor snelle introductie van de nieuwe vrije energie (zero point) en antizwaartekracht (antigravitics technology) in onze economie en industrie.

 

Wanneer: woensdag 11 oktober 2023
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed