Categories:

Vrije Energie College.

Lezing door Casper Boom en Karsten van Asdonk

 

Ten gevolge van de nieuwe coronamaatregelen die de regering ons per 28 november heeft opgelegd, kan deze lezing helaas niet doorgaan.

We proberen deze lezing alsnog te laten plaatsvinden op een later tijdstip.

 

Er vindt in de wereld gestaag een energietransitie plaats. Er worden imposante doeleinden gesteld voor het verduurzamen van onze energiehuishouding, maar op onze huidige koers gaan we die bij lange na niet halen. Er bestaan echter daadwerkelijke oplossingen voor ons energieprobleem die onze gehele samenleving en economisch systeem kunnen transformeren. Welke veranderingen zijn nodig voor een totale paradigma verschuiving naar een wereld waarin schone energie in overvloed aanwezig is?

Sinds de jaren van Nikola Tesla (1856-1943) bestaat er een technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd. Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij. Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen. Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is. Hoe willen we samenleven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is?

Casper en Karsten zullen op een inspirerende manier uitleggen wat Vrije Energie eigenlijk is en wat de stand van zaken nu is. Zij vertellen ook wat zij zelf aan onderzoek doen en wat anderen daaraan doen. Ook willen ze bewustzijn en wetenschap met elkaar verbinden. Iets wat eigenlijk heel natuurlijk zou moeten zijn, ‘van zelf sprekend’! Vrije Energie hoort in een nieuwe wereld thuis en die nieuwe wereld creëren wij met elkaar!

 

Achtergrond van Casper Boom
Afgestudeerd aan de film academie in Utrecht, zag hij geen harten vervullend toekomstbeeld meer voor zich. Het bracht hem bij zijn innerlijke stem. Hij wilde iets anders, wat is dat? Welk wereldbeeld voelt voor hem kloppend? Wat is de zin van het leven? Een zoektocht met grote ontdekkingen vol vreugde en verdriet.

Hij is nieuwsgierig, speels en gedreven om de mens wakker schudden uit de perceptie van afgescheidenheid. Gefascineerd door spiritualiteit, de multidimensionale werkelijkheid, kwantumfysica en vrije energie inspireert hij als documentairemaker mensen om zich te openen voor de verbondenheid met alles wat is. Hij wenst de mensheid de bloei toe die met deze bewustzijnssprong zal ontstaan.

 

Achtergrond van Karsten van Asdonk
Rond zijn achttiende is hij zich steeds meer gaan afvragen wat het doel van het leven is, en wat voor rol hij daarin heeft. Het 9-tot-5-leven kon toch niet alles zijn wat er is? Deze drift leidde hem door allerlei onderwerpen heen die je niet in de studieboeken, noch in het nieuws tegenkomt: van bewustzijnsonderzoek tot spiritualiteit, van het UFO-fenomeen tot vrije energie.

Zijn grootste passie is het verbinden van de spiritualiteit met de wetenschap. Zijn nieuwsgierigheid naar hoe het universum nu eigenlijk werkt heeft hem geleid door de kwantumfysica, naar bewustzijnsonderzoek, het UFO-fenomeen, Vrije Energie, en alles wat de mainstream wetenschap nog niet volledig erkent. Vrije Energie is zijn huidige missie, waarover hij met zijn team Energy Abundance nu kennis en wijsheid deelt. Zijn rol is een brug te slaan tussen wetenschap en spiritualiteit, en bij te dragen aan de bewustwording hiervan in de samenleving.

Klik hier voor de website van Casper en Karsten.

 

 

Tags:

Comments are closed