Categories:

Droomstaat van controle

Versmelting van feit en fictie

Lezing door Dino Sarac

Bekend van Dutch Matrix

Op woensdag 11 september 2024

Dino bespreekt thema’s die zeer uniek zijn en soms ook confronterend. Het idee is dat wij in een experimenteel universum leven, waarbij de mens ongevraagd in een Matrix Schouwspel is beland dat gerund wordt door zeer intelligente buitenaardse rassen. De grote vraag is of deze specifieke entiteiten wel dienstbaar zijn naar ons toe?
Deze lezing wordt een soort Dutch Matrix Team-reis waarin je eerst door obscure gangen wordt geleid om uiteindelijk de sleutel te bemachtigen die jouw hart kan doen openbreken. Let op! Alleen JIJ kunt dat doen! Dit moet puur uit jou zelf ontstaan!
Na de presentatie is er ruimte om Dino vragen te stellen of gewoon een praatje te maken.
Uiteraard neemt hij ook een aantal van zijn nieuwe boeken mee die hij graag persoonlijk voor je signeert.
Hij kijkt ernaar uit je te ontmoeten!

Dino Sarac kwam op jonge leeftijd naar Nederland wegens oorlog in de toenmalige Joegoslavië, zijn geboorteland. Hij genoot van een ‘ouderwets’ gezellige pubertijd. Vol mooie herinneringen denkt hij terug aan een jeugd zonder mobiele telefoon, Twitter, Instagram en Facebook. Een leven zonder afleiding.

In één generatie tijd is de samenleving geheel omgeslagen. Dino ziet mensen overleven in plaats van leven. Beide partners moeten werken. Ze hebben geen tijd meer om over belangrijke zaken na te denken. Het is ook niet meer de bedoeling dat we dat doen.

Gelukkig ziet hij ook dat steeds meer mensen ontwaken. Zij herkennen de machtsstructuur waarin zij opgesloten zitten. De wereld van geld, nepnieuws en censuur. Laat je er niet door afleiden, herken de patronen en leid je eigen leven is het motto van Sarac.

Hij is al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Deep State, onverklaarbare fenomenen en eeuwenoude kennis. Deze interesse en de zoektocht die volgde heeft hem naar een diepere laag van onze realiteit gebracht.

 

Wanneer: woensdag 11 september 2024
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 15,– per persoon; donateurs € 12,–.
Deze prijzen zijn inclusief 2 keer koffie of thee.
Graag contant betalen.

Reserveren is niet nodig.

 

Tags:

Comments are closed