Categories:

Ons (buiten)aards examen, de kosmos ontsluiten in onszelf.

Lezing door Ilse Wanten

Op woensdag 9 oktober 2024 in Zalencentrum Hingstman te Zeijen.

 

Als ontwaakt Sterrenkind/Starseed heeft Ilse een duidelijke opdracht: “Ik koos er bewust voor om juist in deze turbulente Eind/Openbarings-tijd in een fysiek lichaam op Aarde aanwezig te zijn. Ik ben hier om mensen te helpen zich te herinneren wie ze in werkelijkheid zijn.”

Ilse’s boodschap:
“We leven in een Multiversum van een uitzonderlijke schoonheid. De zware processen waar de mensheid momenteel collectief en individueel doorheen gaan, fungeren slechts als een soort (buiten-)aards examen. Niemand is hier toevallig. Ieder van ons koos ervoor om hier te zijn en een welbepaalde rol te spelen; een rol die alles te maken heeft met het ascensie-proces van deze prachtige planeet.”

Ilse’s persoonlijke kosmische herinneringen, inzichten en reflecties over onze oorsprong, huidige missie en bestemming, leveren naast een zeer bijzonder ook een positief en hoopvol verhaal op, waarbij de nadruk op de kracht van onze eigen vrije wil komt te liggen.

Er wacht je deze lezing een kosmisch reisverslag. Diep doorleefde getuigenissen nemen je mee naar binnen én naar buiten, naar gebeurtenissen die, ook al vonden ze in sommige gevallen vele duizenden (en zelfs miljoenen!) jaren geleden plaats, ons vandaag nog steeds danig parten spelen. Hierdoor staan ze onze heling in de weg.

Na de lezing zal er na een korte pauze de mogelijkheid zijn om enkele vragen te stellen.
Mooi meegenomen: Ilse brengt enkele exemplaren van haar boeken en kan ze desgewenst voor je signeren.

Ilse Wanten werd geboren te Hasselt (1973) en woont samen met haar geliefde regisseur/cameraman Thomas Ceulemans te Antwerpen (België).
Momenteel geeft Ilse lezingen, schrijft ze liedjes onder de naam Isle of the Sky (YouTube) en werkt ze als performer en videoclip/filmmaker. Daarnaast is Ilse gepubliceerd auteur van een reeks artikelen en boeken. Hoewel Ziel in Zicht! reeds in 2012 verscheen en Lieve Hemel in 2019, klinkt de boodschap van haar boeken vandaag helderder dan ooit. In december 2023 volgde het salontafel kunstboek Origins.

Meer info? Weet je welkom op de website www.ilsewanten.com

 

Wanneer: woensdag 9 oktober 2024
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:15 uur.
Kosten: € 15,– per persoon; donateurs € 12,–.
Deze prijzen zijn inclusief 2 kopjes koffie of thee.
Graag contant betalen.

Reserveren is niet nodig.

Tags:

Comments are closed