Categories:

Energetisch inpakken van schadelijke apparatuur.

Lezing/workshop door Frank Silvis
op woensdag 11 mei  2022, aanvang 19:30 uur.

 

U hoeft voor deze lezing niet te reserveren.

 

De afgelopen tientallen jaren is het aantal draadloze toepassingen sterk toegenomen. Praktisch iedereen heeft tegenwoordig een mobiel en wifi thuis. Toch heeft al die elektromagnetische straling een effect op mensen, dieren en planten. Daar is veel onderzoek aan verricht, maar daar wordt helaas niet naar gehandeld. Laat staan dat het voorzorgsprincipe wordt toegepast.
Nu kunnen we ongerust worden over de laatste 5G-ontwikkelingen, maar onrust en angst verzwakt ons immuunsysteem. Dat gaan we dus niet doen. Wat kunnen we dan wel doen?
Wij mensen zijn medescheppers van onze wereld. En omdat we deel uitmaken van de kosmos, zijn wij gerechtigd de beschikbare liefdevolle energieën in de kosmos te benutten voor ons welzijn.
Een heel belangrijke bron is de subtiele straling van Alcyone, dit is de grootste ster in het Pleiadenstelsel. Deze ster staat op 400 lichtjaar van de Aarde vandaan.

Na een korte inleiding binnen gaan we met elkaar naar buiten, waarbij we eerst gezamenlijk op twee manieren onze eigen aura schonen. Daarna gaan we in 30 seconden met zijn allen naar deze ster toe om haar energie te voelen. Vervolgens vliegen we terug en landen we weer in het grasveld in Zeijen.
Dan gaan we weer naar binnen en gaan deze techniek toepassen op onze mobieltjes. We testen kinesiologisch op elkaar wat het effect van ons inpakken van onze mobieltjes is. Van een beperkt aantal mensen zal Frank voor het inpakken en na het inpakken ook de uitstraling van de mobieltjes meten om naast de lichamelijke ervaring ook cijfermatig een indruk te krijgen van deze krachtige techniek.
Deze inpaktechniek kunt u vervolgens altijd en overal gebruiken zonder de voorgaande meditaties te hoeven doen. U pakt dan thuis in een handomdraai uw pc, uw flatscreen, uw wifi, alle verlichting, uw iPad, de zonnepanelen, de meterkast, enz. enz. in. U kunt zelfs de buitenmuren van uw huis zo in contact brengen met de energie van Alcyone, dat ook de elektromagnetische stralingen van de zendmasten in de buurt geen negatief effect meer hebben in uw huis. Doet u ook mee?

Het is nodig dat de mensen hun mobiel of hun iPad meenemen om daadwerkelijk het effect van het inpakken te kunnen ervaren.

Frank wil afsluiten met een gezamenlijke actie om de aarde te beschermen tegen de 5G satellieten en Elon Musk en anderen.

Frank Silvis is van oorsprong een ‘harde wetenschapper’ met een grote belangstelling voor alles wat met water te maken heeft. Na zijn studie Civiele Techniek in Delft heeft hij altijd in het water gewerkt, bij Deltares, bij een ingenieursbureau en bij drinkwaterbedrijf Vitens. Zes jaar geleden is hij zijn passie gaan volgen, toen hij ontdekte dat hij zijn fijngevoeligheid kon inzetten om water energetisch te meten en te zuiveren en dat hij in staat bleek verstoorde energieën in gebouwen in harmonie te brengen. Er ging een boeiende wereld voor hem open. Hij heeft zich hier verder in bekwaamd door een opleiding te volgen aan de Academie voor Integrale Radiësthesie. Zo werd hij van ingenieur tot wichelroedeloper.

 

Meer over Frank Silvis en zijn werk is te vinden op zijn website: https//vortexvitalis.nl

 

Wanneer: woensdag 11 mei 2022.
Waar: Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.
Hoe laat: 19:30 – 22:00 uur.
Kosten: € 13,– per persoon; donateurs € 10,–; jongeren tot 22 jaar € 8,–.
Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee.

Reserveren  is niet nodig.

 

Tags:

Comments are closed